BRF Kastanjen Karlberg | Detta händer
177
single,single-post,postid-177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Detta händer

Bastu

Ventilationen

Renovering av ventilationen är nödvändig och på sikt även energibesparande och kommer när det är klart, att avsevärt förbättra ventilationen i lägenheterna. Arbetena kommer att avslutas vecka 8 och inte vecka 13 som står på anslagstavlan i entrén. Under det pågående arbete måste man till och från stänga av delar av ventilationssystemet vilket kan märkas tillfälligt i lägenheterna. Om besvär inte upphör kan man kontakta projektledare Stefan Holmkvist på telefon 08-448 32 50.

Bastu

Vår nyrenoverade bastu i husets källarplan används flitigt, vilket är glädjande. vi fortsätter med samma bokningssystem som hittils, d.v.s. man bokar tid på en bokningslista på bastudörren på samma sätt som för tvättstugan.

Dagiset

Slutförhandlingarna med dagiset och stadsdelsförvaltningen pågår. Arbeten på dagisgården, som tidigare meddelats, kommer att starta under våren. Mer information senare.

Hemsida

Föreningen har nu en egen hemsida på internet. Här kommer vi att lägga ut aktuell information, kontaktpersoner mm. Vi kommer även fortsättningsvis att informera nyheter via anslag i entrén. Hemsidan är under uppbyggnad och därför inte komplett med allt material som vi kommer att visa här. Redan nu kan man “surfa runt”  på hemsidan och bl.a titta på de fina bilder från “glöggfesten” i sambad med att vi reste julgranen första advent.

Fotografen är Vladimir Hartvig som även har designat vår fina hemsida.

2010-02-11 Styrelsen

No Comments

Post a Comment